Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2010 15:54 - Varna- Апартамент в Яхтен комплекс "Порт Палас", к.к. Слънчев ден
Автор: shardenov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4603 Коментари: 0 Гласове:
0



                Комплекс "Слънчев ден" е идеален вариант за тези, които предпочитат да почиват на спокойствие, в атмосфера на уют и гостоприемство. "Слънчев ден" предоставя великолепни условия за отмора, възстановяване, балнеолечение, конгресен и бизнес туризъм.
Разположен на фантастично място:
• на 10 км североизточно от морската столица на България – град Варна;
• на 16 км от летището;
• комплексът има капацитет около 1300 легла в четири елегантни хотела, построени на самия морски бряг.
Неповторимите условия за отдих са осигурени от самата природа – малък, тих залив с чудесно, рядко срещано източно изложение; просторна плажна ивица с дължина над 1км и ширина от 20 до 80м, спокойно море с плитко пясъчно дъно, което плавно се свързва с брега; разкошен естествен парк с редки дървесни видове; извори с лечебна минерална вода; свеж и прозрачен като планински кристал въздух.
"Слънчев ден" е носител на две престижни международни награди – Международна награда за туризъм и хотелиерска индустрия – Испания, 1997г. и Награда за качество "Златна Америка" – Ню Йорк, 1998г                       Уникалният яхтен комплекс от затворен тип Порт Палас в "Слънчев ден" е не просто първа линия на Черноморския бряг. Тази класическа сграда, изпълнена в средиземноморски стил напомня луксозен пасажерски лайнер, в който всеки детайл е лукс и Ви кара да се чувствате специални, че сте на това място. Единствено липсата на морско вълнение Ви напомня, че всъщност не сте в кораб, а във величествена сграда, от която започва морето                  "Порт Палас" е разположен на самия морски бряг в северната част на курортен комплекс "Слънчев ден", като своеобразен акцент в уникалната визия на курорта. Романтиката на морския бряг е умело съчетана с удобства, които биха задоволили и най-изтънчения вкус. Комплекс Порт Палас е изпълнен в старинен дворцов стил - облицована с камък в ниската част, фасада, характеризираща се със строг ритъм от редуващи се балкони с балюстради и еркерни части, чийто завършек е висок мансарден покрив.                 "Порт Палас" ви предлага собствено яхтено пристанище, разположено пред самия комплес, което може да се полза единствено от собствениците на апартаменти в комплекса.                  На партерния етаж намират място рецепция с бюро за обмен на валута, трезор, стая за багаж, лоби-бар, ресторант. За пълния комфорт на своите гости комплексът разполага още с:  
  • вътрешен басейн
  • външен басейн
  • турска баня
  • салон за красота
  • медицински кабинет
  • спа център с фитнес зала
  • сауна
  • зала за масажи
  • клуб на джентълмена
  • една от най-красивите плажни ивици по Българското Черноморие.
      Район: к.к.Слънчев ден Под район: Кабакум   Квадратура: 120 Етаж: 3 брой спални 2 брой бани 2 с вградена кухня без обзавеждане   Апартамент в новопостроен луксозен комплекс на брега на морето, находящ се в к.к. Слънчев ден. Жилището е звършено с най-висококачествени материали и е напълно оборудвано. Състои се от антре, дневна с кухня, две спални, две бани и тераса с панорама - гора.   Тухла, Асансьор, С паркинг                                       Цена: 350 000 Eвро  
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image


Тагове:   апартамент,   Комплекс,   ден,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: shardenov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 155129
Постинги: 94
Коментари: 6
Гласове: 46
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930